15:39
День цивільного захисту

26 квітня  у Лісівській філії було проведено День цивільного захисту та  комплексних об’єктових  навчань  і тренувань з питань  цивільного  захисту.

Діти та працівники закладу вчилися діяти в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, відпрацьовували правила поведінки в умовах виникнення пожежі у закладі освіти, повторювали порядок надання першої медичної допомоги. Класні керівники та медична сестра Вишневська К.І. ознайомили учнів та працівників із правилами поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, переглянули презентацію про особливості проживання у прикордонній території в рубриці «Ми вчимося жити безпечно». У шкільному приміщення діяла мистецька виставка «Життя – велика цінність, бережи його!».

Багато цікавих та повчальних завдань розв’язували діти у спортивно-інтелектуальних змаганнях «Школа виживання». На завершення заходів було проведено практичне заняття з відпрацювання правил користування засобами індивідуального захисту та вогнегасниками під час гасіння пожежі.

“Казка розуму навчає і від бід застерігає” – за такою темою проходили заходи з цивільного захисту у дошкільному підрозділі Лісівської філії

Малюк легко повторює правила, але не дотримується їх у повсякденному житті. І тому в дошкільному підрозділі  поєднують навчання й розвагу. Разом читали і обговорювали  казки, що описують сучасні реалії, близькі та зрозумілі дитині ситуації, були учасниками казкових епізодів, які пояснювали правила поведінки у конкретних життєвих випадках.

  

 

Переглядів: 403 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]