21:52
День матері

                                                                                         Від тебе, мамо, в світ ідуть дороги
                                                                              І з тебе починається життя.
                                                                             Усі стежки від рідного порогу
                                                                                Ведуть твоїх дітей у майбуття

    Слово "мати", "мамо", "матуся" завжди асоціюється у нас з любов'ю, добротою, ласкою. Мати - найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов'ю.

     Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято - День матері. Цього року День матері припав на 14 травня.

     День матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові! Любов матері - основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертви.

     Безумовно, День матері - одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що.

     14 травня в святково прикрашеному залі Лісівського клубу відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня матері. Присутніх зі святом привітала секретар сільської Лісівської ради, Кот Ольга Василівна.

     Першими привітати своїх матусь вийшли вихованці садочку, які порадували всіх своїми танцями та піснею.

   

      Теплі та щирі слова привітання прозвучали, і від учнів початкової школи.

     Для любих матусь дівчата із 7 та 8 класів подарували гарний танок «Палала». Також звучали різні красиві пісні, дуже зворушливо прозвучала пісня «Рушничок» у виконанні учня 2 класу, Бараша Назара.

   

     В цей день не можна було не згадати про 9 травня, День Перемоги. Із сумом та радістю ми згадуємо, ті події. Учні Лісівського НВК підготували гарні пісні та неймовірний танець «Сині хустинки», які всім запам’яталися. Також були згадані земляки, жінки учасники війни.

 

     По завершенню заходу був розрізаний святковий коровай, який спекла жителька с. Лісове. Ним пригостили усіх присутніх.

    У цей день від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом! Для вас, любі матусі, найкращі квіти, найщиріші побажання, найніжніші поцілунки!

Переглядів: 473 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]