19:23
І ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВІНОК…

І ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВІНОК…

27 травня в Лісівському НВК пролунав останній дзвоник…  

Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника.

Саме таке відчуття було у батьків випускників,  у  яких були зволожені очі, вдивляючись  в своїх вже дорослих синів та доньок.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу випускників від директора школи Людмили Кіндратівни Кузло, класного керівника — Алли Леонідівни, першої вчительки Світлани Григорівни,  від батьків випускників привітала — Грицюк Людмила Володимирівна.

Усі виступаючі тепло проголошували настанови  випускникам: «Залишаються позаду ваші шкільні роки — найбільш безтурботна та щаслива пора життя. Ще зовсім недавно ви вперше невпевнено  переступили поріг школи, а нині, озброєні багажем знань та досвідом, йдете у незвіданий світ. Тепер усі  ваші погляди й думки спрямовані у світле майбутнє, пов’язаними зі вступом до вищих закладів, вибором своєї життєвої стежини. Перед вами відкриваються нові можливості і перспективи. Успіхів вам!»

І ось хвилююча мить…  Звучить останній дзвоник в руках  випускниці 4 класу Галушко Анні та випускника 9-го класу Грицюка Ярослава.

Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Переглядів: 522 | Додав: 7777 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]