07:36
Літній мовний табір

     В період з 06 червня по 09 червня на базі пришкільного табору відпочинку «Веселка» розпочав свою роботу літній мовний табір з іноземної мови (німецької) для учнів 6 - 7 класів. Керівником табору був вчитель з німецької мови Мерзун Оксана Юріївна. Його метою є зацікавлення учнів іноземними мовами, забезпечення якісного навчання і практичного застосування іноземних мов учнями, удосконалення розмовної іноземної мови, подолання мовного бар’єру, поєднання навчання із захопливим відпочинком, отримання мотивації для подальшого удосконалення знань з іноземної мови.

       Діти покращували свої знання з німецької мови. Вся діяльність табору проводилася у відповідність до затвердженого плану роботи. Робота табору розпочиналася з ознайомленням завдань на день. Після цього проходили заняття з німецької мови, потім веселі розважальні ігри, що допомагають розвитку мовних навичок школярів.

      Упродовж чотирьох днів учнів чекали цікаві ігри для повторення та вивчення нової лексики. Мерзун Оксана Юріївна підготувала вікторину "Kennen wir Deutschland?" з цікавими та веселими завданнями, які були спрямовані на узагальнення знань лексичного та граматичного матеріалів. Також розгадували кросворди, ребуси.

         Учні переглядали мультфільми на німецькій мові, такі як "Der Wind und die Sonne", "Vier Freunde", для сприйняття мови на слух. Крім цього учні читали казки, вірші. На основі однієї з прочитаної казки учні інсценували казку "Aschenputtel".

     Під час подорожі на ставки вчитель німецької мови разом із учнями розучували музичні фізкультхвилинки та співали на німецькій мові.

       Учні із зацікавленням виконували поставленні перед ними завдання. Найбільше дітям сподобалися ігри, читання казок та відтворення її в ролях. Кожен з учнів зумів проявити себе в певному завданні.

 

Переглядів: 403 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]