19:19
Місячник правового виховання

     З метою підвищення рівня правової освіти, роз’яснення норм чинного законодавства, виховання учнівської молоді в дусі поваги до права та на виконання Програми правової освіти населення упродовж листопада в Лісівському НВК проходив Місячник правового виховання. На початку листопада в Лісівському НВК була проведена зустріч із старшим інспектором ювенальної превенції Дубровицького відділення поліції, капітаном поліції Салівоновим Василем Анатолійовичем. Він провів бесіду на тему "Права та обов'язки школярів", також обговорювали адміністративні правопорушення.

       Також в рамках проведення Місячника для учнів 6-7 класів педагогом-організатором було проведено брей-ринг на тему «Права свої ти знай, та про правила та обов’язки не забувай». Воно дало можливість учням ознайомитись з основними правами та обов’язками дітей.

      Класними керівниками були проведені ряд заходів: інфобанк «Права та обов’язки дитини» (1 клас); бесіда – гра «З добрими дружи, лихих стережись» (3 клас); аукціон знань «Який злочин, така й кара» (3 клас); інформаційна година «Вивчаємо закон» (4 клас); корекційне заняття «Як поводитися з друзями» (4 клас); круглий стіл «Конвенція ООН про права дитини» (6 клас); виставка малюнків «Малюємо наші права» (6 клас); година спілкування «Наші права – щасливе дитинство» (7 клас); усний журнал «Захист прав дітей у нашій державі» (8 клас); брей–ринг «Захист прав людини» (8 клас); круглий стіл «Мир і дружба не дива, тільки знай свої права» (9 клас).

   

   

  

Переглядів: 399 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]