20:24
Мовний табір "SMILE"

     11 червня 2018 року завершив свою роботу пришкільний мовний табір «Smile». Як для вихователів так і для учнів 10 днів минули дуже швидко, оскільки кожен день був дуже насичений різноманітною програмою. Учні табору мали можливість не тільки оздоровитися, але на практиці застосувати свої знання з німецької та англійської мови, адже вихователями працювали вчителі іноземних мов. Учні табору віталися та виконували щоденно зарядку на іноземній мові, співали сучасні німецькі та англійські пісні, ставили театр на сучасний лад. Результатом цієї роботи було представлено такі театри «Ріпка» (загін «Friends»), «Кривенька качечка» (загін «Coca-Cola»).

    А як чекали учні на «Сучасні німецькі та англійські пісні». Учні пригадували вже вивчені пісні та вивчали нові. Також після прослуховування пісень було завдання відтворити текст пісні та заспівати.

     Також серед загонів був проведений конкурс знавців англійської мови. Вихователь підготував різноманітні завдання з граматики, лексики.

    Завершальним етапом роботи табору був перегляд мультфільмів на англійській та німецькій мові. По завершенню вихователі побажали учням веселих та цікавих канікул.

  

   

   

   

Переглядів: 413 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]