19:13
"Наша воля ,наша сила не вмре не загине..."

 

      14 жовтня також відзначається велике релігійне свято – Покрова Пресвятої Богородиці. За цим святом закріпилася ще й друга назва – Козацька Покрова (День Українського козацтва), а у свідомості народу воно почало асоціюватися з такими поняттями, як військова честь, звитяга, мужність та лицарство. І свято Покрови, і День Українського козацтва, і тепер ще й нове державне свято - День захисника України дуже близькі нашому серцю, бо ми, українці, – наймиролюбніша нація. Українці люблять свій дім, свою родину, рідну землю і свою Батьківщину і у різні часи захищали її, не шкодуючи життя.

       14 жовтня, День захисника України, є святковим днем для сучасних воїнів та суспільства в цілому. Це свято символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України.

Святкування цього свята Лісівський НВК розпочав заздалегідь. 12 жовтня вчитель фізкультури провів «Козацькі забави», в яких участь прийняли юні козаки та козачки. Учні 6 – 9 класів були поділені на дві команди: «Танкісти» та «Хортиця». Змагалися в силі та спритності в різних конкурсах. Наприкінці конкурсу визначили переможців, ними стали команда «Хортиця».

    13 жовтня був підготовлений святковий вечір «Наша воля, наша сила не вмре, не загине….». Класні керівники разом з учнями підготували козацькі пісні, танці та веселі сценки на тему армії. Під час свята дівчата привітали хлопців зі святом та вручили невеличкі презенти. В ході заходу вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за мирне небо та спокій на землі. На завершення слова привітання висловила директор школи, Людмила Кіндратівна Кузло.

    У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба!

Зі святом Вас дорогі наші захисники!

  

  

   

  

   

   

  

Переглядів: 483 | Додав: 7777 | Теги: Покрова, день захисника Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]