14:32
НОВИЙ РІК до нас крокує...

    Святкування Нового року в українців поєднує в собі найрадісніші почуття миру, любові і взаєморозуміння.  Це свято в Україні асоціюється з новими починаннями, безліччю подарунків, здійсненням заповітних бажань у новому році.

    Закінчення першого семестру навчального року  співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули. Але жоден семестр у жодній школі не закінчується абияк! Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у  їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками,  яскраво-казковим  бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. 

   Чекали і дочекались!  Напередодні канікул, 30 грудня,  у Лісівському НВК відбулися Новорічні свята для учнів школи. До цієї події готувалися не тільки учні, але й вчителі. В першу половину дня святкування Нового року розпочали учні початкових класів. Діти отримали багато  задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій,  показали свої таланти під час виступів, спритність у конкурсах та вікторинах. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго! 

    В другій половині дня естафету прийняли учні старших класів. На Новорічному вогнику учні та гості мали змогу переглянути цікаві та веселі сценки, які досить часто можуть трапитися і у нашому житті. Крім цього дівчата 7 та 8 класів, для всіх присутніх, подарували запальний танець та новорічні пісні. Під час святкового вечора учні, крім хорошого настрою, отримали солодкі подарунки за підготовлені ними Новорічні плакати, віночки та ялинки, спонсорами яких були Лісівська сільська рада та місцевий підприємець Грицюк Віталій Васильович.  

 

     По завершенню новорічного вогнику для учнів була проведена святкова дискотека з різноманітними конкурсами та іграми, переможці яких отримували різні нагороди. У всіх  був чудовий і радісний настрій. Всім було весело та цікаво! 

Переглядів: 455 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]