14:03
Новорічні пригоди в Лісівському НВК

     Зима йде — свята за собою веде. І скільки ж їх узимку! Все це пов’язане з давнім українським народним буттям. Бо взимку і роботи менше, і вечори довші. І кожне свято по-своєму цікаве, красиве, захоплююче...

     Та що може зрівнятися з новорічним святом, коли дитина заходить у казку і оживають казкові герої, а ти і сам один із них! Та що вже казати дітям, коли в дорослих це свято викликає щиру усмішку та радість. І не має значення, скільки тобі років, а як привітається до тебе чарівний Дід Мороз, то в найлютіший холод на душі потепліє!

   Це, можливо, і є те найяскравіше свято дитинства — з ялинкою, іграшками, веселими перетвореннями, Дідом Морозом, Снігуркою, танцями, піснями і подарунками! Це свято дитинства, а для кожної вікової групи школярів воно інше, щоб було всім цікаво; та й кожного Нового року – свято інше, бо життя не стоїть на місці.

   Урочисто та весело, 29 грудня 2017 року, провели старий рік та зустріли новий учні та вчителі нашої школи, Лісівського НВК. Приготування до свята розпочалися заздалегідь. У залі як завжди атмосфера взаємопідтримки та затишку, адже тут Новий рік святкує шкільна родина. Про те, що до зимових свят готувалися старанно, свідчать і карнавальні костюми малечі, і виставка новорічних ялинок, які учні школи приготували власноруч.

    Для учнів початкової школи були підготовлені новорічні пригоди, в яких вони охоче прийняли участь. Учні весело проводили час з піснями та танцями. Дід Мороз зі Снігуронькою підготували веселі та рухливі ігри. Маленькі школярі активно брали участь у конкурсах, після яких щедрий Дід Мороз радував дітей солодкими презентами. По завершенню свята Дід Мороз разом зі Снігуркою вручили учням подарунки.

  

  

  

   Далі з веселим, радісним настроєм приєдналися до святкового дійства учні 6-9 класів, які запросили всіх присутніх на Новорічний вогник. Всі учні разом із вчителями, як одна велика шкільна родина підготували цікавий та веселий Новий рік. Були підготовлені рухливі танці, новорічні пісні та веселі сценки. Дід Мороз та Снігурка запросили всіх присутніх до танцювального флешмобу.

   По завершенню новорічного вогнику учні отримали новорічні подарунки від Діда Мороза та Снігурки. А також для учнів була проведена святкова дискотека з різноманітними конкурсами та іграми, переможці яких отримували солодкі презенти.

   

Лісівський НВК вітає всіх з Новим роком та прийдешніми святами!

Хай щастить усім в усьому, завжди, і всюди!

 

 

Переглядів: 492 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]