15:55
Останній дзвоник!

      25 травня в Лісівському НВК пролунав останній дзвінок. Цей день назавжди запам’ятається учням та працівникам школи, і для 8 випускників, які прийшли на свою останню шкільну лінійку у загальноосвітню школу І-ІІ ступенів. Когось він покликав до веселої та захоплюючої пори літніх канікул, а когось – у доросле та самостійне життя.

     Першою з вітальним словом до учасників урочистого дійства звернулася сільська голова, Петрович Людмила Миколаївна. Вона побажала випускникам, для яких цей день є особливо хвилюючим, зробити правильний вибір, обрати саме той вищий навчальний заклад і ту професію, яка буде до душі, допоможе реалізувати себе та стати успішним громадянином своєї держави. Також зі словами привітання до випускників звернулися учні 1 класу та перший вчитель випускників.

    Про підсумки 2017\2018 навчального року оголосили директор НВК, Кузло Людмила Кіндратівна та заступник з навчально-виховної роботи, Кузло Алла Леонідівна. За активну участь в районних олімпіадах та змаганнях, а також за сумлінне навчання, учні були нагороджені грамотами.

     Про завершення навчального року для усіх присутніх сповістив останній дзвінок.

  

 

   

  

  

   

Переглядів: 470 | Додав: 7777 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]