20:59
Святий Миколаю,ти прийди до нас із раю

19 грудня у закладі освіти відбулося довгоочікуване  дитяче свято «Святий Миколаю, ти прийди до нас із раю».  Учні молодших класів з нетерпінням чекали прихід Чудотворця. Ось і настала мить, коли Миколай завітав до дітей зі своїми помічниками-ангелами. Жодна дитина не залишилася без подарунка. А у відповідь діти підготували для Миколая вірші та пісні. Хлопчики та дівчатка 1-2 класів виступили в ролі гномів та ляльок і підготували веселі танці. Завітавши на свято, кожен проявив свої творчі здібності, отримав величезне задоволення від участі у заході. Свято сподобалося не лише дітлахам, а й їх батькам, які завітали на свято. Приємно, що у день святого Миколая дитячі мрії можуть здійснитися. Мабуть, цьогорічне свято запам’ятається малечі надовго, а подарунки приноситимуть радість і задоволення.  

Організатором солодких сюрпризів стала голова батьківського комітету Петрович Тамара Василівна.  В ролі Миколая виступили приватні підприємці: Крустік Роман Вікторович, Петрович  Григорій Васильович та Кузло Михайло Віталійович. Дякуємо їм за добрі діла і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Зворушливо, тепло і затишно пройшло Свято Миколая і в дитячому садочку «Чебурашка». На святі були присутні батьки, дідусі, бабусі маленьких вихованців. Свято - просто на одному подихові! Діти раділи й гралися, танцювали, співали.  За дорученням народного депутата України Василя Яніцького, Оксана Слободзян взяла на себе місію помічника Святого Миколая та побувала у нашому садочку з щирими вітаннями й гарними подарунками . Також до дошкільнят завітали голова Лісівської сільради Людмила Петрович та завідуюча Лісівської філії Сварицевицького НВК Людмила  Кузло. Вони підготували діткам вітання та  солодкі подарунки.

Переглядів: 328 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]