13:19
Свято Матері

Ніщо не вічно – вічні матері!

Уже й тоді, як нікому стрічати,

Допоки сонце сяє нам вгорі,

У кожного живе у серці мати.

     13 травня вся Україна відзначала прекрасне весняне свято – Свято Матері. День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами.

  13 травня в святково прикрашеному залі Лісівського клубу відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня матері.

    Розпочали свято найменші жителі села, вихованці дитячого садочку «Чебурашка». Віршами та піснею привітали діти всіх мам. Продовжили вітати учні 1 класу. Приємними подарунками для всіх стали танець «Бабусь» у виконанні хлопців 1 класу і танець хлопців 4 та 7 класів. Також звучало багато красивих пісень присвячених для мам, у виконанні учениць Лісівського НВК, ансамблю будинку культури, дуету Ткачуків Наталії та Дарини та жительки села Копоть Наталії.

   Учасники концерту возвеличували жінку-матір, бо вона - корінь життя, берегиня роду людського. Зі сцени звучало, що мати - це квітка, яка ніколи не в’яне, а розцвітає з плином літ усе ясніше. Мама завжди буде вічною у нашому житті. За вас, улюблені матері, наша повсякчасна молитва та подяка Господеві.

   Дорогі матусі! Від усієї душі вітаємо ВАС зі святом. Нехай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Переглядів: 469 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]