21:58
Випускний вечір у Лісівському НВК

Це душевне, тепле, дуже зворушливе і трошки сумне свято, бо школа прощається з випускниками. Промайнув навчальний рік, наче комета на небосхилі, закінчилися контрольні роботи, екзамени і ось він – довгоочікуваний випускний вечір.  А випускний вечір - це спогади і зустрічі, це побажання і поради, це щемливі слова пісенних виступів випускників та звернень батьків і вчителів...Цього року з стін нашої школи свій клас з 9 чоловік випускала класний керівник Алла Леонідівна Кузло.

В урочистій частині свята відбулося представлення кожного випускника, вручення свідоцтв, а також прозвучало вітання від директора школи Людмили Кіндратівни Кузло. До вітань директора приєдналися батьки, родичі, друзі.

Зворушливі і щирі виступи прозвучали від першої вчительки Світлани Григорівни Ковальської та класного керівника Алли Леонідівни Кузло.

Слово відповіді взяли дев’ятикласники. Звучали слова подяки вчителям, батькам, мрії про майбутнє.  Випускники подарували свій супер танець.

Хвилюючим був цей день не лише у дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. За давньою традицією, благословили в дорогу своїх дітей у самостійне життя.

Стихли останні акорди випускного, юнаки і дівчата зустріли перший свій дорослий світанок. Попереду нові випробування!

Сьогодні випускники на порозі самостійного, дорослого життя. Школа пишається кожним з них й бажає щасливої життєвої дороги, вірних друзів, щирих наставників, підтримки батьків, поваги серед людей. 
Йдіть упевнено до своєї мети та не забувайте шкільні роки, бо вони, як виявляється, найпрекрасніші!

Від імені всього педагогічного колективу, батьків, випускників 9 класу хочемо подякувати Ганні Онисівні Грицюк, завідуючій клубом за можливість провести свято в будинку культури.

                        

Переглядів: 502 | Додав: 7777 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]