15:54
Волейбольний турнір

У неділю, 28 серпня 2016 р., на свято Успіння Пресвятої Богородиці та Дня села, відбувся перший волейбольний турнір у оновленому спортивному залі Лісівського навчально-виховного комплексу.

На свято завітали поважні гості: Стасюк Ніна Іванівна, начальник управління освіти, молоді та спорту; Голяка Микола Адамович, директор заводу будівельних матеріалів; Петрович Людмила Миколаївна, сільський голова; Чудінович Степан Петрович, директор радгоспу «Озерський» у 80-х рр.; Кузло Раїса Яківна, директор школи 1981 – 1987рр.; Салівонов Віктор Анатолійович.

  Були присутні жителі с. Лісове, учні НВК та  трудовий колектив.

До гостей свята звернулася директор школи Кузло Людмила Кіндратівна, яка висловила слова щирої й сердечної вдячності всім учасникам проекту, зокрема, батьківській громаді школи за спонсорську допомогу, адміністрації й трудовому колективу за їхню працю під час реконструкції спортивного залу, молоді села за  участь у ремонтних роботах та організацію волейбольної команди. Особливі слова подяки звучали для управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації (начальник Стасюк Н.І.) за виділення значних фінансів на заміну підлоги у спортивному залі та облаштування доріжки, директора Дубровицького заводу будівельних матеріалів Голяки М.А. за виконані роботи та надані матеріали, за підготовку волейбольного турніру у Лісовому. 

У першому  турнірі з волейболу  прийняли участь чоловічі команди з Дубровиці, Озерська та Лісового. Протягом усіх змагань жителі села Лісове, і не тільки, мали змогу спостерігати за грою та вболівати за свої команди. Як гравці команд, так і глядачі отримали масу задоволень від самої гри.

 Найбільше спортивне свято завершилося, але воно стане початком багатьох інших спортивних змагань, естафет, перемог і досягнень для учнів НВК та мешканців села і району!

           

 

            

 

  

 

 

 

 

 

    

Переглядів: 497 | Додав: 7777 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]