20:58
1 Вересня - День знань

       З року в рік підтримується добра традиція відзначення свята – Дня знань. Перше вересня єднає усіх нас, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. 

       Особливим і, безперечно, визначальним у житті він став і для наших дорогих першокласників, які  вперше переступлили поріг школи. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього почався для них  незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до чаруючої країни знань.

       Першокласників переповнювали яскраві та незабутні емоції. Вперше сіли за шкільну парту в Лісівському НВК 7 першокласників .

       Не менш важливим цей навчальний рік буде для дев’ятикласників.

       Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

       З метою виховання поваги до української національної та державної символіки, загальношкільної традиції в навчальному закладі перший урок у 2015/2016 навчальному році був проведений за тематикою, яка відповідала принципам Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді. Перший день нового навчального року був наповнений добрим настроєм, емоційністю та оптимізмом. Сподіваємось і віримо, що 2015/2016 навчальний рік стане початком усього нового: перемог і злетів, досягнень та успіхів, нового життя! Нехай тепла і лагідна осінь принесе добробут і злагоду в кожну родину! Миру і спокою нашій країні!

                                                                

 

                                                 

Переглядів: 513 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]