15:06
День інформатики-математики

       9 червня у пришкільному таборі «Веселка» проходив День інформатики-математики.

     На початку дня вчителем інформатики та математики, Чудінович Оксаною Степанівною, був проведений інтелектуальний КВК з математики «Розумники і розумниці», який переплітався із завданнями з інформатики. Діти виявили творчі та інтелектуальні здібності під час виконання завдання, показали своє уміння працювати у команді. За результатами переможцями став загін «Кока-кола».

     Також діти були задіяні в мовному таборі з німецької мови, який діє на території школи. Мерзун Оксана Юріївна підготувала вікторину "Kennen wir Deutschland?" з цікавими та веселими завданнями, які були спрямовані на узагальнення знань лексичного та граматичного матеріалів. Діти із задоволенням виконували завдання.

   Веселі та задоволені діти пішли на обід. Після обіду на дітей чекав цікавий квест «Пошук скарбів», який підготувала педагог-організатор Войтович Наталія Василівна. Разом із своїми вихователями діти із захопленням шукали підказки та виконували завдання. В цьому квест були тільки переможці, тому що скарб знайшли загін «Кока-кола» та загін «НЛО». З посмішками на обличчях діти поверталися додому.

Переглядів: 379 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]