08:37
День вчителя

    Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

      Відбулося таке свято і в Лісівському НВК. З посмішками на обличчі та квітами в руках, учні школи зустрічали та вітали вчителів.

    Традиційно в цей день було запроваджено день учнівського самоврядування. В цей день учні мали змогу відчути себе вчителями, а вчителі, навпаки – учнями. Для вчителів школи були підготовлені цікаві та веселі уроки, які проводили для них учні. Під час уроків вчителі-учні не тільки навчалися, але й розважалися. Завдяки одному із завдань, вчителі відкрили свої мрії та бажання.

     На завершення свята учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені веселі сценки з учнівського та вчительського життя та веселі пісні, присвячені до Дня працівника освіти. Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники школи від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок.

     День самоврядування пройшов весело та цікаво. Вчителі дякують своїм любим учням за подароване на День Вчителя свято!

 

 

 

 

 

Переглядів: 444 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]