23:16
Місячник "Ти і твоє здоров'я"

       Для формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, оволодіння основами здорового способу життя, навичками безпечної для життя і здоров’я поведінки у Лісівському НВК упродовж лютого 2018 року проходив місячник «Ти і твоє здоров’я».

     20  лютого в м. Дубровиця на базі центру позашкільної освіти пройшов щорічний Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Молодь обирає здоров'я". Учні Лісівського НВК під керівництвом педагога-організатора Войтович Наталії Василівни, у складі 7 учнів прийняли участь у фестивалі – конкурсі.              

  16.02.2018року пройшли загальношкільні батьківські збори , де розглядалося питання  «Про заходи з попередження ГРВІ та грипу, гепатиту А».

  На засіданні методоб’єднання класних керівників 09.03.2018 року розглянуто питання «Впровадження інноваційних здоров’язберігаючих технологій». Керівник МО класних керівників Пилипчук О.В  співпрацювала із колегами, провівши тренінг з теми «Здоров’я учнів сьогодні – здорова нація завтра».

       Класними керівниками проведено наступні заходи:

  • Тренувальні вправи з нейропсихології «Розвиток взаємозв’язків між півкулями головного мозку» (6-7 класи), «Тренування пам’яті і уваги за допомогою ейдетики» (1-4 класи);
  • Цикл пізнавальних вправ «Порядок дій при попаданні стороннього предмета до дихальних шляхів», «Порятунок людини, що потрапила в ополонку» (9 клас);
  • Брейн - ринг «Що ти знаєш про здоровий спосіб життя»(між учнями 7-8 класів);
  • У початковій школі пройшов перегляд мультфільму про шляхи збереження  здоровя «Смішарики» та урок здоров’я «Що треба знати про очі».

    

  

Переглядів: 433 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]