18:37
Місячник родинного виховання

       Однією з найбільших цінностей людини є родина. Бо родина – це початок, початок всього живого, квітучого, натхненного, це природній осередок найглибших людських почуттів.

   Упродовж березня в Лісівському НВК проходив місячник родинного виховання. Насиченим і різноманітним видався цей місячник, який проходив під гаслом «Моя сімя, моя родина». Проводився він з метою пропаганди кращого досвіду сімейного виховання, залучення батьків до організації позакласної виховної роботи у закладі.

      В період місячника родинного виховання класними керівниками були проведені години спілкування на теми: «Будемо знайомі» (1 клас); «Мій родовід» (4 клас), «Поговоримо по-сімейному» (6 клас); «Шануймо нашу родину» (9 клас).

Упродовж місяця учні початкових класів створювали вернісаж малюнків на тему «Моя сімя», а учні 6-9 класів створили фото колаж «Моя велика сімя». Роботи учнів ми мали змогу споглядати на сімейному святі.

     28 березня вчителями початкових класів були проведені спортивні сімейні змагання «Разом ми – команда, разом ми – сімя». В змаганнях прийняли участь мами та їхні діти, 3 – 4 класи. Було 4 команди. Всі учасники із азартом та весело проходили всі конкурсні завдання. За результатами журі перемогу здобула команда «Спарта», Салівонова Людмила Іванівна та Салівонов Богдан.

    На завершення місячника родинного виховання було проведено сімейне свято «Моя сімя, моя родина», на яке були запрошені рідні учнів. Піснями, танцями та жартами пройшло свято.

    Відроджуймо родинні звичаї, прищеплюймо нашим дітям любов і повагу до найсвятішого – до родини!

  

   

  

   

   

Переглядів: 446 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]