15:27
Незабутній випускний 2015

                                                                       Незабутній випуск 2015

      Ось і настало для наших девятикласників останнє шкільне свято - випускний бал. Вони провели його у колі вчителів, батьків та друзів-однокласників.

Випускний вечір – це завжди бентежні миті, хвилювання, радості, легкого суму. А ще – зачарування тими, які так несподівано стали дорослими, змужнілими, гарними. 

       10 червня НВК попрощався з 5-тьма випускниками 2015 року. Урочистості проходили в сільському будинку культури.

Заступник директора НВК з навчально-виховної роботи Кузло Людмила Кіндратівна зачитала наказ про випуск учнів зі школи. А директор НВК Кузло Марія Олексіївна вручила їм свідоцтва. Зі словами вітання та найкращими побажаннями до дітей-випускників та їхніх батьків звернулася директор. Марія Олексіївна про кожного випускника сказала тепле слово.

       Дуже зворушлими і щирими були виступи класного керівника – Мосійчук Катерини Василівни та перших учителів – Чудінович Оксани Степанівни, Салівонової Людмили Іванівни, Гурик Оксани Мусіївни.

Випускники вручили першим вчителям пам’ятні відзнаки, зроблені у вигляді корон.

Цікавими віршиками і чудовою піснею «Щастя і добра» прийшли привітати випускників з дитсадочку діти, які теж є випускниками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Сльози у всіх присутніх зуміло викликати розрізання стрічок – «промінців» між класним керівником та кожною дитиною.

 

      Наостанок випускників напутнім словом вшанували найрідніші люди на землі - батьки. Вони подарували своїм дітям дві чудові пісні про сина і доньку, а також рушник – оберіг, щоб де не був – відчути зміг думки батьків про доньку й сина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Заключним акордом вечора був прощальний вальс.

 

 

      У кінці офіційної частини свята дівчата та хлопці випустили в небо повітряні кульки.

      Час минув дуже швидко. Тепер наших випускників чекає вступ до обраних вузів. Бажаємо їм успіхів у подальшому житті, натхнення, наполегливості та міцного здоров'я.

Переглядів: 607 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]