12:50
Останній дзвоник 2015

Описание: http://www.volga.lutsk.ua/img/news/20140527222647.jpg

 

Були уроки і було навчання,

   Були і успіхи, й розчарування.

  Завершились нелегкі перегони

             Підводить підсумок останній дзвоник.

 

 

     Радісно-сумне свято відзначають українські школи. Сьогодні, 29 травня, в україні свято останнього дзвоника. Для випускників – це остання урочиста лінійка, яку вони відвідують в якості учнів.

У нашім НВК свято останнього дзвоника було по-справжньому урочистим, радісним і водночас хвилюючим. Особливо для випускників, які вперше відчули себе дорослими, адже скоро їм доведеться обирати майбутню професію та шукати самостійну життєву дорогу.
         З вітальним словом до учнів, їх батьків, педагогічного колективу та гостей звернулася директор школи Кузло М.О., яка подякувала за плідну та результативну роботу у цьому навчальному році, проаналізувала роботу закладу за навчальний рік. Директор закликав усіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, аби пригадати, кому завдячують святкування останнього дзвоника під мирним небом.

Після цього відбулася церемонія нагородження учнів, які показали хороший результат на олімпіадах та конкурсах різних рівнів.

Привіт з чарівної країни дитинства передали нашим випускникам першокласники! Вони подарували Стрічки випускникам, а також заспівали для них дуже красиву вітальну пісню «Першокласники-випускникам».

 

Теплі побажання лунали цього дня на адресу девятитикласникам і від вчителів, учнів та їх батьків.

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість і смуток переповнюють серця вчорашніх учнів. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях у доросле життя.

У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники НВК!

    

Переглядів: 528 | Додав: 7777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]