14:22
Прекрасне свято всіх жінок пташки несуть на крилах

Прекрасне свято всіх жінок пташки несуть на крилах

Весна - найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, одягаючись у зелень, квітують дерева. І не диво, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, оживає, набирає сили, жінок всього світу вітають з чудовим святом 8-го Березня.

Офіційно день 8 березня називають Міжнародним жіночим днем. Але для нас це свято жіночої ніжності, краси, це свято наших мам і бабусь. Цей день завжди приносить Жінці найкращі слова і багато квітів.

4 березня 2016 р. діти НВК вітали своїх матусь, бабусь, сестричок, подруг і всіх жінок з цим світлим весняним святом. Це дійство вже стало доброю щорічною традицією.

 

Першими своє слово взяли учні початкової школи - дджентльменский шкільний клуб! Вітання було настільки зворушливим і чудовим, що в очах матусь і бабусь блищали сльози радості, щастя і задоволення.

Потім естафету прийняли школяри старшої школи. Чудові вірші, пісні, танці і сценки у виконанні учнів ще більше додали святкового настрою дорослим. В кінці свята учні подарували подарунки своїм матусям, виготовлені власними руками.

Свято пройшло вдало, усі учасники були задоволені. Користуючись нагодою, вітаємо весь педагогічний колектив Лісівського НВК зі святом, бажаємо невичерпного натхнення, постійної жаги до життя та до самовдосконалення, а також простого жіночого щастя. Зі святом Вас, наші любі!

 

 

 

Переглядів: 500 | Додав: 7777 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]